6. Ingrid van Boven

Het van meerdere kanten bekijken en dan vooral met een positief ingestelde blik. Dat doet Ingrid. Ze hoopt dan ook dat inwoners beseffen dat raadsleden ook mensen zijn en veel voor de gemeenschap over hebben.

Hallo allemaal,

Mijn naam is Ingrid van Boven. Sinds 2018 ben ik raadslid in Oisterwijk namens PGB. De afgelopen periode heb ik mij vooral ingezet om Oisterwijk een stukje duurzamer, groener en socialer te maken. Samen met heel veel inspirerende mensen heb ik mogen kijken naar een heel scala van vraagstukken waar je als gemeente mee te maken krijgt. Politiek is nooit zwart of wit. Er zijn zoveel kleurnuances mogelijk. Dat is soms moeilijk te doorgronden, maar ook heel leuk om te ontdekken. Het is heel belangrijk om je open te stellen om al de geluiden op te kunnen vangen. Daarnaast is het zaak om veel achtergrondinformatie te lezen. Dit alles kost enorm veel vrije tijd en inzet, maar je krijgt er ook enorm veel positieve energie voor terug.

Tegen de mensen die twijfelen of stemmen zin heeft, wil ik zeggen Stemmen heeft zeer zeker zin. Juist door alle input van vele actieve inwoners die de raad bestormen met hun plannen is Oisterwijk die prachtige parel in het groen geworden.

Graag zou ik de komende raadsperiode weer al mijn energie en passie geven aan het nieuwe Oisterwijk, maar soms rolt een balletje ineens een totaal andere kant op. Door onverwachte omstandigheden ga ik Oisterwijk verlaten en kan ik dus helaas geen raadslid meer blijven.

Wij staan met PGB voor duidelijkheid. Samen staan wij voor een mooier Oisterwijk, Samen met Moergestel, Samen met Heukelom en Samen met Haaren. Daarom staan er nog 49 andere toppers op onze kieslijst waar u uw stem aan kunt geven. Laat uw stem niet verloren gaan en help onze gemeente nog mooier te maken. Ik zal vanuit Berkel-Enschot blijven genieten van al dit moois en mijn steentje blijven bijdragen. De kracht van samen houdt in dit geval niet op bij de gemeentegrens. 😌”

Veel geluk en saamhorigheid,
Ingrid van Boven

  Terug naar de Kieslijst >>

Verkiezingen 2020:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
De stemlokalen zijn gesloten. Bedankt voor jullie stem!